Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 24.12.2020 o 20:24, Tenfilip napisał:

Ja swoje tannoy'e 6f xt kupiłem nowe za 3000 ze wzmacniaczem onkyo (nowy chodził po ok 1000zł), plus 500 transport z UK. Także trzeba się dużo naszukać i nieco zaryzkować.
Teraz te same tannoye można kupić za 3000, ale używki, i to jest sensowna propozycja do 20 m^2 z wyjsciem na kuchnie - ja mam podobnie.

To prawda byly swego czasu na dobrej promocji. Wtedy nie trzeba było dużo szukać po i Peter Tyson i chyba SoundandVision miał je za tyle. Ale teraz nie ma nawet co szukać bo ich nie ma.

No właśnie a teraz za tyle kupisz co najwyżej używki.

Piotr

Napisano (edytowany)
3 godziny temu, S4Home napisał:

To prawda byly swego czasu na dobrej promocji. Wtedy nie trzeba było dużo szukać po i Peter Tyson i chyba SoundandVision miał je za tyle. Ale teraz nie ma nawet co szukać bo ich nie ma.

No właśnie a teraz za tyle kupisz co najwyżej używki.

Piotr

Racja. Co masz na mysli mowiac sound vision?

Edytowano przez Tenfilip
  • 1 year later...
Napisano
Dnia 12.12.2020 o 07:25, Q21 napisał:

Napisz więcej szczegółów odnośnie reszty toru oraz Twoich preferencji brzmieniowych? Które kolumny będą najlepsze? To nie do końca dobrze zadane pytanie, ponieważ każdy słucha muzyki w inny sposób i stawia na inne kwestie. 

Dzień dobry - Powoli zaczynam wymieniać swój jak to pisaliście MYSZ MASZ . zacznę od kupna głośników stojących na froncie i dostepne mam w Irlandii nastepujące marki

Monitor Audio Bronze 300
Monitor Audio Bronze 500
Q Acoustics Q3050i
Heco Aurora 700
Canton GLE 496
kef-q550

mam wzmacniacz Denon 2700H , pokój 25m2 - chcę tylko do filmów , bo do muzyki mam starą wieże Denona ( Składak ).

moj plan jest taki, że po zakupie frontów , powoli bede dokupywać centralny , surroundy i potem jakieś sufitowe do atmosa. I nie chce już używanych , tylko nowe.

prosze o opinie tych firm ktore wymieniłem , tzn. w ktory warto wejść - Dziekuje i Pozdrawiam Wszystkich - Dariusz