S4Home Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Dnia 24.12.2020 o 20:24, Tenfilip napisał: Ja swoje tannoy'e 6f xt kupiłem nowe za 3000 ze wzmacniaczem onkyo (nowy chodził po ok 1000zł), plus 500 transport z UK. Także trzeba się dużo naszukać i nieco zaryzkować. Teraz te same tannoye można kupić za 3000, ale używki, i to jest sensowna propozycja do 20 m^2 z wyjsciem na kuchnie - ja mam podobnie. To prawda byly swego czasu na dobrej promocji. Wtedy nie trzeba było dużo szukać po i Peter Tyson i chyba SoundandVision miał je za tyle. Ale teraz nie ma nawet co szukać bo ich nie ma. No właśnie a teraz za tyle kupisz co najwyżej używki. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 (edytowany) 3 godziny temu, S4Home napisał: To prawda byly swego czasu na dobrej promocji. Wtedy nie trzeba było dużo szukać po i Peter Tyson i chyba SoundandVision miał je za tyle. Ale teraz nie ma nawet co szukać bo ich nie ma. No właśnie a teraz za tyle kupisz co najwyżej używki. Piotr Racja. Co masz na mysli mowiac sound vision? Edytowano 28 grudnia 2020 przez Tenfilip Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2020 Taki sklep. Oczywiście pokręciłem nazwę: sevenoakssoundandvision Sklepy oraz Rynek UK nie jest mi obcy ale pamięć już nie ta. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 5 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2021 Dnia 29.12.2020 o 10:04, S4Home napisał: Taki sklep. Oczywiście pokręciłem nazwę: sevenoakssoundandvision Sklepy oraz Rynek UK nie jest mi obcy ale pamięć już nie ta. Piotr Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Narozny Napisano 7 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2022 Dnia 12.12.2020 o 07:25, Q21 napisał: Napisz więcej szczegółów odnośnie reszty toru oraz Twoich preferencji brzmieniowych? Które kolumny będą najlepsze? To nie do końca dobrze zadane pytanie, ponieważ każdy słucha muzyki w inny sposób i stawia na inne kwestie. Dzień dobry - Powoli zaczynam wymieniać swój jak to pisaliście MYSZ MASZ . zacznę od kupna głośników stojących na froncie i dostepne mam w Irlandii nastepujące marki Monitor Audio Bronze 300 Monitor Audio Bronze 500 Q Acoustics Q3050i Heco Aurora 700 Canton GLE 496 kef-q550 mam wzmacniacz Denon 2700H , pokój 25m2 - chcę tylko do filmów , bo do muzyki mam starą wieże Denona ( Składak ). moj plan jest taki, że po zakupie frontów , powoli bede dokupywać centralny , surroundy i potem jakieś sufitowe do atmosa. I nie chce już używanych , tylko nowe. prosze o opinie tych firm ktore wymieniłem , tzn. w ktory warto wejść - Dziekuje i Pozdrawiam Wszystkich - Dariusz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2022 Bardzo powoli. Bo liustę Twoich kolumn pamiętam już dawno. Co od tego czasu odsłuchałeś? Monitor Audio nie ma Bronze 300. Do Denona stawiał bym na Bronze , QAcustic. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts