Alighieri Napisano 4 lipca Napisano 4 lipca Marnie coś z update'ami. Byłem przekonany, że to już jest wrzucone, myliłem się. PS: @ moda audio forum. Idiotyczny mechanizm, przez ileś godzin nie pozwala mi na zrobienie postu, pisząc o spamie. Może warto coś z tym zrobić, nie każdy jest tak zdeterminowany jak ja. na początku linków oddajecie zwyczajowe ht.tps://www. inaczej idiotyczny "anty spam" nie przepuszcza. WiiM Vibelink Amp wiimhome.com/wiimvibelink/overview wiimhome.com/wiimvibelink/specs WiiM Amp Ultra wiimhome.com/wiim-amp-ultra/ www.wiimhome.com/wiim-amp-ultra/specs Eversolo Play Music Streamer Amplifier with DAC eversolo.com/Product/index/model/play/target/fxVC4T0PzE3eq7k9e[ld]3ulg%3D%3D.html#/ Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Shanling EC Smart Nie wiem czy ten CD tutaj był prezentowany jeżeli nie to proszę 😉 Wizualnie chyba kierowali się gramofonem SONY PS-F9. Specyfikacja techniczna Shanling EC Smart wymiary: 208 x 109 x 75 mm (z podstawką) ciężar: 586 g (z podstawką) ekran: lampa cyfrowa LED układ DAC: Cirrus Logic CS43131 wzmacniacz: SG Micro SGM8262 nadajnik Bluetooth: 5.4 kodek audio: SBC wyjście słuchawkowe: 3,5 mm (single ended) wyjście liniowe: 3,5 mm (adapter na RCA) zasilanie: USB typu C, 5 V/ 2 A Charakterystyka wyjścia słuchawkowego 3,5 mm moc wyjściowy (32 Ω): 180 mW pasmo przenoszenia: 20 Hz - 20 kHz THD+N: 0,001% separacja kanałów: 75 dB zakres dynamiczny: 120 dB SNR: 120 dB impedancja wyjściowa: poniżej 1 Ω Charakterystyka wyjścia liniowego 3,5 mm poziom wyjściowy: 2,4 Vrms pasmo przenoszenia: 20 Hz - 20 kHz THD+N: 0,001% separacja kanałów: 110 dB zakres dynamiczny: 122 dB SNR: 122 dB Odpisz, cytując
Recommended Posts