Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, szukam słuchawek które posłużą mi zarówno do grania, rozmów jak i słuchania muzyki. Fajnie by było jakby miały redukcję szumów, nie najgorszy mikrofon, możliwość łączenia bluetooth oraz kablu i gdyby mogły grać z 15 h. Ostatnio znajomy pokazał mi model sony wh1000xm3b, i moje pytanie czy jest coś lepszego w podanej cenie do w/w modelu czy może jednak brać je (brakuje mi w nich możliwości łączenia po kablu ). 

Napisano
22 minuty temu, Michał Stankiewicz napisał:

Witam, szukam słuchawek które posłużą mi zarówno do grania, rozmów jak i słuchania muzyki. Fajnie by było jakby miały redukcję szumów, nie najgorszy mikrofon, możliwość łączenia bluetooth oraz kablu i gdyby mogły grać z 15 h. Ostatnio znajomy pokazał mi model sony wh1000xm3b, i moje pytanie czy jest coś lepszego w podanej cenie do w/w modelu czy może jednak brać je (brakuje mi w nich możliwości łączenia po kablu ). 

Te lub Bose QC 35 II

Napisano
Przed chwilą, Michał Stankiewicz napisał:

Jak to ? Przecież można je połączyć po kablu. Miałem, ale niestety z ciężkim bólem musiałem zwrócić. Dziwna sprawa, ale nie mogłem sparować bluetootha z moim NADem C368. Z innymi słuchawkami nie ma problemu.

Napisano
16 minut temu, Marek Muszyński napisał:

Jak to ? Przecież można je połączyć po kablu. Miałem, ale niestety z ciężkim bólem musiałem zwrócić. Dziwna sprawa, ale nie mogłem sparować bluetootha z moim NADem C368. Z innymi słuchawkami nie ma problemu.

A to jestem zaskoczony haha, rozmawialem że znajomym który posiada te słuchawki i zrozumiałem z tego co mi powiedział że się nie da - może się po prostu z nim nie dogadałem. 

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, Marek Muszyński napisał:

Po kablu można na 500 % :)  Bardzo dobre słuchawki, a cena bardzo przyzwoita po wejściu na rynek "czwórek".

A takie pytanie do tych słuchawek czy jak powiedzmy będzie mało baterii a podłącze je przez kabel to zasilanie będzie przez kabel czy dalej z baterii 

A może warto dołożyć do 4 czy nie ma między nimi jakiegoś przeskoku 

Edytowano przez Michał Stankiewicz
Napisano
48 minut temu, Michał Stankiewicz napisał:

A takie pytanie do tych słuchawek czy jak powiedzmy będzie mało baterii a podłącze je przez kabel to zasilanie będzie przez kabel czy dalej z baterii 

A może warto dołożyć do 4 czy nie ma między nimi jakiegoś przeskoku 

Zasilanie będzie przez kabel. W moim przekonaniu bez sensu jest dokladanie prawie 100% do "czwórek".

• 3 weeks later...
Napisano
Dnia 14.12.2020 o 22:56, Michał Stankiewicz napisał:

Mialem ten sam dylemat i wybrałem Denony AH GC30. Gorsze ANC ale muzycznie fajniej dla mnie grały no i dają rade po kablu (zarówno analog jak i cyfra po usb)

Teraz kleska urodzaju i mam 2 pary :D:D