slawek268 Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Cześć, chciałbym zlecić wykonanie dwóch obrazów akustycznych. Czy może ktoś ma doświadczenie z firmami świadczącymi takie usługi? Jeśli tak to proszę o opinie kto wykona takie obrazy z dobrą jakością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Rozmawiałem na Targach z tą firmą , odniosłem bardzo pozytywne wrażenie. https://jezacoustic.com/obrazy-akustyczne/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek268 Napisano 22 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2020 Niestety, ale ceny tam są dla mnie sporo za duże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2020 Ja w Mega-acoustic zamawiałem, jest bardzo dobrze wykonany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts