ILUSION Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Witam, czy ktoś z Państwa posiadał, słyszał, lub ma wiedzę na temat kolumn IQ System 200T? Jeśli tak to bardzo proszę o wszelkie informacje, opinie itp. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 (edytowany) https://www.hifi-wiki.de/index.php/IQ_System_200T Masz te kolumny czy zamierzasz kupić? Edytowano 28 grudnia 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 7000DM = w tamtych czasach ~14tyś zł (pod denominacji) , zarobki średnie to jeśli pamiętam wtedy ~1500zł także na dziś te kolumny by kosztowały ponad 40tyś zł ? taki hi end rzeczywiście ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILUSION Napisano 28 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 21 minut temu, RLC napisał: https://www.hifi-wiki.de/index.php/IQ_System_200T Masz te kolumny czy zamierzasz kupić? Już je mam, kupione koło Berlina 19 minut temu, Kubakk napisał: 7000DM = w tamtych czasach ~14tyś zł (pod denominacji) , zarobki średnie to jeśli pamiętam wtedy ~1500zł także na dziś te kolumny by kosztowały ponad 40tyś zł ? taki hi end rzeczywiście ? Trochę dużo 😱 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Czym je będziesz napędzać 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILUSION Napisano 28 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 6 minut temu, RLC napisał: Czym je będziesz napędzać 😉 Na tą chwilę CA AXR100, później zobaczymy 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Gratuluję kolumn. Mój kolega grał na nich lata. Musisz mieć bardzo duże pomieszczenie, bo zabija Cię basem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Kurczę posłuchał bym 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILUSION Napisano 28 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 14 minut temu, audiowit napisał: Gratuluję kolumn. Mój kolega grał na nich lata. Musisz mieć bardzo duże pomieszczenie, bo zabija Cię basem. Dzięki, pomieszczenie jest duże koło 50-60m, czy Pan je słyszał osobiście? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Na forum mówimy sobie per Ty. Tak słyszałem ale dawno z 5-6 lat temu. Pożądanie zbudowane. Kazdy przetwornik jest w osobnej skrzynce. Jeśli masz 60m to jeszcze ujdzie. To naprawdę potężne kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILUSION Napisano 28 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Tak dokładnie, widziałem zdjęcie przekroju tych kolumn, zbudowane są solidnie, chociaż rozmiarowo nie są aż tak wielkie. Osobiście słuchałem modelu wyżej, czyli 300T, podłączone pod lampy CULM, osobiście nic lepszego jeszcze nie słyszałem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 300 nie słyszałem. Iq swego czasu to była powazna marka. W Polsce raczej nieznana, a jesli już to z modelu iq lejdi czy bejbi już nie pamiętam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILUSION Napisano 28 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 (edytowany) Kupiłem też drugi komplet tej firmy IQ 4180T Limited Edition, ale te dopiero jadą i będą u mnie chyba 31.12.2020 😊 Edytowano 28 grudnia 2020 przez ILUSION Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts