BartekDW Napisano 30 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2020 Witam. Otrzymałem w "spadku" amplituner Sony STR-DG520 i teraz mam pytanie co dalej? Co polecacie jeśli chodzi o CD/DVD, jakie głośniki? Dodam, że mam mały salon i nie interesuje mnie 5 głośników. Budżet raczej skromny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2020 Witaj, No ale to amplituner kinowy. To ile głośników Cie interesuje? 4 czy 3 czy może 2 lub 1? Jaki to skromny budżet? 1 zł 100 zł czy 1000 zł? Jakiej wielkości masz pomieszczenie? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekDW Napisano 31 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2020 Pomieszczenie 17m więc nie mam miejsca na 5 głośników.. Myślałem o dwóch. Tak jak pisałem dostałem go w spadku i chciałem jakoś wykorzystać. Jest w ogóle sens się bawić? Budżet powiedzmy ok 500 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts