blecharzPL Napisano 5 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2021 Kupiłem nowy tv lg c9i myślę nad odświeżeniem audio obecnie posiadam 2 Yamaha Ns555 i pioneer vsx 322 (wiem wzmacniacz nie powala) myślę nad zakupem soundbar lg sl10yg czy to nie będzie to strzał w kolano? Zestaw stereo do tej pory mi odpowiadał słuchanie muzyki,oglądanie tv wiem że sprzęt który posiadam nie jest wysokiej półki. Soundbary też mają zwolnenik jaki przeciwników. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2021 12 minut temu, blecharzPL napisał: Soundbary też mają zwolnenik jaki przeciwników. Najwięksi zwolennicy soundbarów to architekci . Zero kombinowania z miejscem na kolumny , nic nie zakłóca projekcji wnętrza. A , że to plastikowa kicha , to już nie ważne , oni nie od dźwięku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blecharzPL Napisano 5 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2021 Czyli po prostu zostać przy tym co mam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts