Marcin Molitor Napisano 13 stycznia 2021 Autor Napisano 13 stycznia 2021 8 minut temu, Michał Wiśniewski napisał: Hej. Czy Elaki z impedancja 8 ohm nie stanowią problemu przy amplitunerze wymagajacym 8 ohm? Nic sie nie grzeje? szczerze? Jestem laikiem w temacie i nie zwróciłem na to uwagi, ale co najmniej dwie osoby z tutejszej społeczności oraz pracujące w salonach audio polecili mi taki zestaw, więc chyba wiedzą co mówią. Ale poczekaj aż wypowiedzą się tutaj fachowcy w temacie. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 14 stycznia 2021 Napisano 14 stycznia 2021 9 godzin temu, Michał Wiśniewski napisał: Hej. Czy Elaki z impedancja 8 ohm nie stanowią problemu przy amplitunerze wymagajacym 8 ohm? Nic sie nie grzeje? He? Nie rozumiem. Amplituner wymaga 8 kolumny mają 8, gdzie zgrzyt? Pomijam kwestie że kolumny 8 na pewno nie mają. Piotr Odpisz, cytując
Marcin Molitor Napisano 14 stycznia 2021 Autor Napisano 14 stycznia 2021 41 minut temu, S4Home napisał: He? Nie rozumiem. Amplituner wymaga 8 kolumny mają 8, gdzie zgrzyt? Pomijam kwestie że kolumny 8 na pewno nie mają. Piotr Pewnie przejęzyczenie, chodziło o 6 omowe ELAKI i 8-16 omową Yamahę. Sam jestem ciekaw opinii ekspertów Odpisz, cytując
Michał Wiśniewski Napisano 14 stycznia 2021 Napisano 14 stycznia 2021 4 godziny temu, S4Home napisał: He? Nie rozumiem. Amplituner wymaga 8 kolumny mają 8, gdzie zgrzyt? Pomijam kwestie że kolumny 8 na pewno nie mają. Piotr Pomylka z mojej strony - 6 Ohm Elac + 8 Ohm Yamaha Odpisz, cytując
Marcin Molitor Napisano 8 lutego 2021 Autor Napisano 8 lutego 2021 No i nastąpiła szybka zmiana z Yamahy 402D na 602. Napatoczyła się okazja kupna 1,5 rocznej 602 w fajnej cenie, więc się nie zastanawiałem dłużej. Generalnie jest na plus, ale teraz mam mały problem, jest 402D do sprzedania 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts