Marcin Molitor Napisano 13 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 8 minut temu, Michał Wiśniewski napisał: Hej. Czy Elaki z impedancja 8 ohm nie stanowią problemu przy amplitunerze wymagajacym 8 ohm? Nic sie nie grzeje? szczerze? Jestem laikiem w temacie i nie zwróciłem na to uwagi, ale co najmniej dwie osoby z tutejszej społeczności oraz pracujące w salonach audio polecili mi taki zestaw, więc chyba wiedzą co mówią. Ale poczekaj aż wypowiedzą się tutaj fachowcy w temacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2021 9 godzin temu, Michał Wiśniewski napisał: Hej. Czy Elaki z impedancja 8 ohm nie stanowią problemu przy amplitunerze wymagajacym 8 ohm? Nic sie nie grzeje? He? Nie rozumiem. Amplituner wymaga 8 kolumny mają 8, gdzie zgrzyt? Pomijam kwestie że kolumny 8 na pewno nie mają. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Molitor Napisano 14 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 stycznia 2021 41 minut temu, S4Home napisał: He? Nie rozumiem. Amplituner wymaga 8 kolumny mają 8, gdzie zgrzyt? Pomijam kwestie że kolumny 8 na pewno nie mają. Piotr Pewnie przejęzyczenie, chodziło o 6 omowe ELAKI i 8-16 omową Yamahę. Sam jestem ciekaw opinii ekspertów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Wiśniewski Napisano 14 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2021 4 godziny temu, S4Home napisał: He? Nie rozumiem. Amplituner wymaga 8 kolumny mają 8, gdzie zgrzyt? Pomijam kwestie że kolumny 8 na pewno nie mają. Piotr Pomylka z mojej strony - 6 Ohm Elac + 8 Ohm Yamaha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Molitor Napisano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 lutego 2021 No i nastąpiła szybka zmiana z Yamahy 402D na 602. Napatoczyła się okazja kupna 1,5 rocznej 602 w fajnej cenie, więc się nie zastanawiałem dłużej. Generalnie jest na plus, ale teraz mam mały problem, jest 402D do sprzedania 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts