compask@gmail.com Napisano 9 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 Witam Posiadam głośniki Wharfedale 10.6 póki co podłączone do leciwego Technics SA-EX510. Myślę nad kupnem wzmacniacza stereo z opcją strumieniowania sieciowego do 2500zł. Myślałem o Denon CEOL N11 lub N10. Czy to zagra? Pokój ok 25m2, muzyka rock, pop, reggae, soul Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 Cześć, Denon Ceol N11 to dobry kierunek. Uzyskasz muzykalne brzmienie z mocniejszym dołem oraz dobrą przestrzenią. Jeśli chciałbyś uzyskać bardziej szczegółowe brzmienie z szerszą prezentacją sceny dźwiękowej to Cambridge Audio One sprawdziłby się idealnie. W zakładanym budżecie zmieścisz się jeszcze z Yamahą RN602 i będzie to najlepsza opcja pod względem brzmienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts