cezarg1410 Napisano 10 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 (edytowany) Cześć, Jestem tutaj totalnie nowy, a w świecie kina domowego mam nadzieję z Waszą pomocą postawić pierwszy krok. Chcę zacząć kompletować kino domowe. Początkowo chciałbym zakupić amplituner (tak żeby można było do niego podpiąć TV, czy też laptop) najlepiej obsługujący 5.1 oraz dwie kolumny na przód. Głośnik centralny czy tylne głośniki i sub dojdą z czasem. Jeśli chodzi o kolumny to wolałbym nowe. Amplituner spokojnie może być używany. Budżet na amplituner i 2 kolumny to mniej więcej 2000 PLN. Będę bardzo wdzięczny za polecenia jakichś sprzętów. Pozdrawiam, Edytowano 10 stycznia 2021 przez cezarg1410 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszWawa Napisano 10 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 W tym budżecie kupisz nowy zestaw 5.0 Taga Harmony TAV-606 i za 500-600zł spokojnie znajdziesz amplituner do nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezarg1410 Napisano 10 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 Dzięki Co sądzisz o takim amplitunerze? https://allegro.pl/oferta/amplituner-yamaha-rx-v373-usb-pilot-9997686674 Cena nie jest jakaś podejrzana? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszWawa Napisano 10 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 Nie słyszałem nigdy tego sprzętu, więc nie ocenie pod tym względem. Wg specyfikacji dla KD OK, jest HDMI, są wszystkie dekodery które Ci są potrzebne, jest system autokalibracji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts