SosnowyPatyk Napisano 12 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Krótkie pytanie Mam możliwość zakupu za grosze odtwarzacza Yamaha CD-640. Czy ten odtwarzacz można podłączyć pod inny wzmacniacz niż systemowy, z którym wychodził w zestawie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 12 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Tak, podłączasz pod dowolne wejście liniowe w dowolnym wzmacniaczu. Z gniazda "czincz" RCA odtwarzacza. Jest tylko jedno. 😉😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SosnowyPatyk Napisano 12 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 O widzisz, to dostałem inne info od osoby sprzedającej, że jeśli nie podłączysz tego do systemowego R-840 kablem system connector, to się nawet nie uruchomi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 12 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Uruchomi się bez problemu. Tylko nie bedzie działał pilot i wszystko uruchamiać będziesz musiał z "ręki". U mnie w szafce tez takie cd leży i sporadycznie podłączane jest pod wzmaka. Dokładnie było 1 raz A amplituner od zestawu tj. 840 leży w garażu i czeka aż ktoś sie zlituje i go naprawi ( uszkodzone podtrzymanie napiecia - naprawiałem raz na gwarancji, popsuło się znowu i juz mi się Pianocraft znudził ) , kolumny i pilota sprzedałem, a ten ampli.... może ktoś go chce ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts