SosnowyPatyk Napisano 12 stycznia 2021 Napisano 12 stycznia 2021 Krótkie pytanie Mam możliwość zakupu za grosze odtwarzacza Yamaha CD-640. Czy ten odtwarzacz można podłączyć pod inny wzmacniacz niż systemowy, z którym wychodził w zestawie? Odpisz, cytując
1Ender Napisano 12 stycznia 2021 Napisano 12 stycznia 2021 Tak, podłączasz pod dowolne wejście liniowe w dowolnym wzmacniaczu. Z gniazda "czincz" RCA odtwarzacza. Jest tylko jedno. 😉😁 Odpisz, cytując
SosnowyPatyk Napisano 12 stycznia 2021 Autor Napisano 12 stycznia 2021 O widzisz, to dostałem inne info od osoby sprzedającej, że jeśli nie podłączysz tego do systemowego R-840 kablem system connector, to się nawet nie uruchomi. Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 12 stycznia 2021 Napisano 12 stycznia 2021 Uruchomi się bez problemu. Tylko nie bedzie działał pilot i wszystko uruchamiać będziesz musiał z "ręki". U mnie w szafce tez takie cd leży i sporadycznie podłączane jest pod wzmaka. Dokładnie było 1 raz A amplituner od zestawu tj. 840 leży w garażu i czeka aż ktoś sie zlituje i go naprawi ( uszkodzone podtrzymanie napiecia - naprawiałem raz na gwarancji, popsuło się znowu i juz mi się Pianocraft znudził ) , kolumny i pilota sprzedałem, a ten ampli.... może ktoś go chce ? Odpisz, cytując
Recommended Posts