Arekszcz Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 16 minut temu, Franco78 napisał: Wygląda na to, że nie powinienem skreślać moich Zensor 7 i dać im szansę. Zrobię to oczywiście, ale i tak porównam z innymi, aby po prostu porównać Daj daj bo Tomasz pisze prawdę miałem podobnie z opticon 8mk2 na marantz pm 8006 było ładnie a na arcamie sa30 jest genialnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helmut.. Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 właśnie , na poczatek popróbuj z jakimis wzmacniaczami ,bo moze sie okazać ,ze znajdziesz cos co Ci bedzie odpowiadało i nie bedziesz musiał wydawac 5 tysiecy tylko mniej. Zensory 7 w tej cenie to świetne kolumny , fajnie grały z tego co pamietam i testowałem z Yamaha A-S701 , Yamaha Rn803 oraz z Cyrus One . Z Cyrusem chyba najlepiej z tej trójki. A przeciez jest jeszcze sporo innych wzmacniaczy np jak koledzy wyzej napisali Arcam - warto sprawdzić. Jedynie co pamietam niezbyt mi Zensory 7 pasowały do Cx60, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2021 Ja jestem właśnie za takim pomysłem. Moje propozycję na stronie wcześniej Zapraszam po wypozyczenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts