Ricey Napisano 14 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2021 Witam, Poszukuję urządzenia AiO z możliwością podłączenia dysku HDD/SSD ze względu na przechodzenie z CD na rip. Tymczasowo będzie to używane głównie ze słuchawkami a rzadziej z Taga Harmony Platinium (wiem kolumny nie najwyższych lotów kiedyś planuję wymianę ). Budżet to 3 - 3,5 tys. Najlepiej jakby miało podobną funkcjonalność do Cocktail Audio, tzn wzmacniacz, Wi-Fi (radio internetowe), BT. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 Cześć, Niestety ale w zakładanym budżecie nie znajdziesz nic sensownego i w mojej ocenie lepiej odpuścić zakup urządzenia all in one w tych pieniądzach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricey Napisano 15 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 Dziękuję za szybką i sprawną odpowiedź, to urządzenie AiO będzie tylko przez pewien czas jako AiO, w późniejszym czasie mam zamiar dokupić wzmacniacz stereo oraz wymienić kolumny, także CA X14 byłby tylko jako źródło (bardzo przypadła mi do gustu możliwość włożenia HDD ze zripowaną muzyką - miałem długi czas do czynienia z X30 dlatego taki wybór) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 Jeśli miałaby to być opcja do rozbudowy to X14 by się sprawdziła. Możesz jeszcze pomyśleć o Marantz NA6006 czy Denon DNP800NE, do których podłączysz dysk zewnętrzny ( niestety nie ma szyny). Jeśli chodzi o napędzenie kolumn to na okres przejściowy możesz rozważyć Topping MX3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts