wojtal Napisano 17 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2021 Witam wszystkich. Jestem w posiadaniu wzmacniacza onkyo A-8031, trafiła mi sie okazja zakupienia A-8830 w bardzo dobrym stanie. Czy warto go kopić i pozbyć się 8031? Słucha głównie rocka, czasem starego metalu. Proszę o poradę. Wojtal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 Cześć, Różnica powinna być na plus, wszystko zależy od ceny. Najlepiej dogadać się ze sprzedającym czy byłaby możliwość wzięcia wzmacniacza na 1 dzień, pokryjesz ewentualne koszty wysyłki. Będziesz mógł porównać 1:1 ze swoim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtal Napisano 18 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 Dzięki za odpowiedź, Na plus czyli... Np. głębszy bas, czystsze wysokie??? Nie zależy mi na trochę większej mocy, i tak słucham max na połowę tego co daje mi 8031. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts