Apud21 Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 Dzień dobry wszystkimi. Proszę o pomoc. Chcę z jednego pomieszczenia do innego przenieść kino domowe, w tym projektor. Mam rozprowadzone kable głośnikowe, wejście na prąd mogę zrobić z kabla w ścianie. Ale mam problem z hdmi. Obecnie, tam gdzie jest cała instalacja, kabel hdmi został poprowadzony w ścianie, wejście przy ampli, wyjście przy projektorze, pewnie ok 6 m kabla. Szukam rozwiązania, które umożliwiłoby mi uniknąć kucia w ścianie aby poprowadzić hdmi. Może jakieś transmitery czy coś? Coś po wifi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 https://pl.horn.eu/pl/PL/MARKI/OPTOMA/AKCESORIA_DO_KINA_DOMOWEGO_3D/WHD200?s1=1 Nie ma za co Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts