fisher Napisano 18 sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2006 Witam. Jestem posiadaczem Amplitunera Diora AWS 306(dogorewa) Niedługo pewnie całkiem stanie. Chciałbym to zamienić na Luxman lv-102, bo taki upatrzyłem, ale przy okazji bardziej zyskać niż stracić na jakości. Na ten cel ok. 250 PLN. Czy nie będzie to zamiana typu "siekierka na kijek"? Proszę zorientowanych o opinię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 18 sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2006 W tym przypadku, bym nawet się nie zastanawiał, Luxman to ekstraklasa wśród wzmacniaczy. Wykonanie, jakość, dźwięk na najwyższym poziomie. Na pewno nie pożałujesz kupna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blyblon Napisano 19 sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2006 Mam wrażenie, że porównywać Diorę do Luxmana to troche tak jakby porównywać Poloneza do Mercedesa. Nie chodzi mi tutaj o to, że Diora robiła złe rzeczy, niemniej przepaść cenowa między tymi firmami była ogromna. Więc jeśli założymy, że wraz z ceną rośnie jakość produktu, to Luxman powinien zdeklasować Diore (przynajmniej w teorii) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fisher Napisano 14 stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 stycznia 2012 Ho ho, ale ten czas leci No i faktycznie jak Mercedes. Fantastycznie łupie. Dla mnie bomba.Pozdro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts