tapion Napisano 29 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2021 Czołem wszystkim, na wstępie napiszę jaki posiadam sprzęt - Klipsch The Sixes, sub Klipsch r-112sw, Bluesound Node 2I i TV Philips 55pfs7509. Kombinowałem na różne sposoby, w ustawieniach w Bluesound, których nie ma za dużo i w TV, a problem leży w tym, że w tv nie ma dźwięku. The Sixes podłączone są 2 x rca 2 x rca do Node 2I. Sub po przez kanał LFE do The Sixes, natomiast z TV idzie toslink do Node 2I. Czuję po kościach, że to jakaś głupota i nie w tę stronę już kminię. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mnie uświadomił gdzie leży problem. Z góry dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinZG Napisano 29 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2021 Tak dla pewności, TV wchodzi do Node 2i w to zielone wejście? Bo to czerwone to jak widać wyjście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tapion Napisano 30 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2021 10 godzin temu, marcinZG napisał: Tak dla pewności, TV wchodzi do Node 2i w to zielone wejście? Bo to czerwone to jak widać wyjście. Czyli w sumie wygląda na to, że z pośpiechu niedopatrzenie i kupiłem zwykły kabel toslink a potrzebuję toslink-jack jeśli dobrze rozumuję? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 30 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2021 Dokładnie tak to wygląda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2021 Toslink-MiniToslink Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkoIn Napisano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2021 Witam.Napisz opinię jak współgrają The Sixes z tym Nodem. Posiadam szóstki i jestem w trakcie zakupu streamera, zastanawiam się co wybrać. Rozważałem zakup Yamahy WXC 50.Proszę o opinie czy dźwięk lepszy niż szóstki podłączone po Bluetooth z telefonem ? Czy TV podłączony po mini Toslink ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts