grucha591 Napisano 15 lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 lutego 2009 Witam jako ze nie jestem biegły w wzmacniaczach lampowychchciałem się was zapytać Czy ten wzmacniacz jest coś warty czy lepiej trzymać go sobie w domu i nie trudzić się w sprzedaż Veb'awzmacniacz oczywiście sprawny do wymiany jeden potencjometr jednego kanału ogolnie fajnie gra wzmacniacz taki jak tenhttp://www.fonar.com.pl/audio/fotki/mv3/mv3.htmZ góry dziękuje za pomocpozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 15 lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 lutego 2009 To sprzęt dla kolekcjonerów i amatorów tego typu zabawek!Monofoniczny wzmacniacz mikrofonowo - instrumentowy...Do celów audio raczej się nie nadaje! No... chyba, że masz takie dwa i wtedy będą w charakterze monobloków! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grucha591 Napisano 16 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 lutego 2009 Ktoś może powiedzieć mi coś więcej np ile warty jest taki wzmacniacz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts