Artur Goldyn Napisano 5 lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 lutego 2021 Witam jestem użytkownikiem glośników POLK AUDIO RTiA7 głośniki mi odpowiadają ale moja żona stwierdziła że są za duże i czy nie mogę znaleść czegoś mniejszego. Proszę o wskazanie modelu glośników którymi powinnienem się zainteresować warunek konieczny mają być, mniejsze, zgrabniejsze ale niech pozostanie ten sam dźwięk. z góry dziękuję za sugestie co do wyboru nowych głośników Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo83gt Napisano 5 lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 lutego 2021 Jeśli Polki Ci odpowiadają to może S60e, są zgrabniejsze, mam takie od niedawna i jestem pozytywnie zaskoczony tym jak grają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 lutego 2021 Cześć, Napisz przede wszystkim jaki masz wzmacniacz, jakiej wielkości pomieszczenie? Postaram się coś zaproponować ale jeśli pomieszczenie jest w okolicach 25m2 to może być ciężko z mniejszym gabarytem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Goldyn Napisano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 lutego 2021 pomieszczenie 23m i z lewej strony otwarta kuchnia wzmacniacz harman kardon hk/3770 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 Możesz posłuchać Q Acoustic 3050i lub Audio Physic Classic 8. AP Classic 8 zagrają szeroką sceną dźwiękową, szybkim oraz zróżnicowanym basem oraz soczystą średnicą. QA 3050i to muzykalne brzmienie z czystą górą ale jednak nie będzie to kultura brzmienia Audio Physic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts