PawWe Napisano 9 lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 lutego 2021 Witam, Potrzebuję trochę pomocy a widzę że wy się znacie :) Posiadam 2 urządzenia: AVR harman kardon avr 255 (+ głośniki itd) Sound Bar Samsung n650 (Do TV) oba działają niezależnie od siebie czyli jak włączę muzykę z sound bar/ tv to moge dalej słuchać radia. Chciał bym te 2 sprzęty połączyć w taki sposób by móc opcjonalnie słuchać niezależnie na jednym z nich albo razem. Czy możecie pomóc od czego zacząć i jak to najlepiej zrobić? Jest możliwość podłączenia tu i tu optyczny, hdmi i jack. Dzięki z góry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 18 godzin temu, PawWe napisał: AVR harman kardon avr 255 (+ głośniki itd) 18 godzin temu, PawWe napisał: Chciał bym te 2 sprzęty połączyć w taki sposób by móc opcjonalnie słuchać niezależnie na jednym z nich albo razem. Czy te głośniki są aż tak słabe że chcesz do nich podłączać ........ belkę? Jesteś drugą osoba z całej mojej kilkunastoletniej przygody z Audio która chce podłączyć belkę do amplitunera. Zasadnicze pytanie jest. Po co masz dwa systemy? Dlaczego? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawWe Napisano 10 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Po co? Tak wyszło.. TV z beleczką jest inaczej ustawione niż głośniki z Harmana. Muszę mieć możliwość rozpięcia tego inaczej nie da się oglądać filmów w sensie jak dzwięk by leciał przez AVR. Słuchając muzyki jest ok. Co więcej głośniki pod AVR mam spoko i grają ładnie ale nie miałem w AVR bluetootha (do tv/ spotify). Przedewszystkim zależy mi na tym by móc z bara puścić muzykę i dołaczyć głosniki z avr. Jesteś w stanie pomóc? Próbowałem przez HDMi ale był lag 0.2s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 Ale przez bar nie możesz puścić muzykę bo to jest dno do muzyki. Może popraw ustawienie i sprzedaj to? BT możesz dołozyć do ampli to nie jest wymówka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts