cypek C Napisano 12 lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 lutego 2021 (edytowany) Witam! Będę bardzo wdzięczny za sugestie. Może ktoś miał do czynienia z tym wzmacniaczem w kontekście daca z preampem. Ma na oku takie dacki: Musical Fiedelity m6s DAC M2Tech Young DSD M-DAC Audiolab Musical fidelity M1SDAC Zdaje sobie sprawę, że każdy z nich gra inaczej i te propozycje są od sasa do lasa. Moje kolumny to Castle Stirling 3 Muzyka : jazz, rock, trochę klasyki, dead can dance itp itd Oczekuję raczej brzmienia lekko ocieplonego z gładka gorą i "analogową średnicą" ten zakres jest dla mnie najważniejszy. Naturalne brzmienie wokali ma dla mnie spore znaczenie. W basie wole jego rytm i zwartość niż masę. Ale oczywiście do pewnych granic :-). Nie chce popaść w nadmierne np. rozjaśnienie. a już syczące sybilatny to dla mnie "katastrofa" :p. Edytowano 12 lutego 2021 przez cypek C Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts