Hemulen Napisano 14 lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 lutego 2021 (edytowany) Witam wszystkich na forum Szukam pomocy odnośnie kolumn podłogowych do mojego Sony STR-313. Impedancja wyjściowa 4 Ohmy, moc wyjściowa 2x45W. Salon ma ok. 20m + otwarta kuchnia (kształt litery L). Do wydania ok. 1200 złotych, choć nie muszę wydać aż tyle ( nie zawsze droższe oznacza lepsze - chyba ). Muzyki słucham właściwie każdej, która jest dla mnie wartościowa - więc zależy mi na uniwersalności. Mam parę płyt cold wave, gdzie bas odgrywa bardzo ważną rolę. Mieszkam w bloku, ale nie wiem czy to ważna informacja ;). Moje propozycje z okolicy: - DALI 450 za trochę ponad 1200 - T+A Criterion T70 za 800zł - T+A Criterion T100 za około 1100zł - HECO XT501 - za 1300zł - Tannoy Mercury M3 za 900zł Będę wdzięczny za pomoc . Pozdrawiam Edytowano 14 lutego 2021 przez Hemulen Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 lutego 2021 Zdecydowanie Metasy XT 501!! Rewelacyjne kolumny w swojej cenie. Miałem je kiedyś prywatnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts