Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam mam 500zł a mój pokoj ma wymiary 2,5m 4m opłacało by się kupić wzmacniacz+głośniki czy raczej w tej cenie nic sensownego nie znajde? słucham w sumie wszystko ale głownie techno rock.
(to mój 1 post wieec przepraszam za błedy itp)
Napisano
Myślę, że za te pieniądze i do małego dość pokoju to bardziej mini wieża.
Poszperaj w ogłoszeniach forumowych i na allegro.
Powalcz np o taką WIEŻĘ - może zmieścisz się w cenie.
Albo może taką + kolumienki jakieś.
Albo TAKA
Jest tam też kilka innych dość ciekawych. Ja bym się skłaniał do firmowych używek zamiast no name nowinek.
Napisano
Kłopot będzie natomiast z kolumnami sensownymi za 200 zł (z transportem??).
Raczej bym sie skłaniał na Twoim miejscu do kompletnego zestawu (wieża z kolumnami).
TU masz jeszcze jedną - nie wygląda, żeby cena miała do 500 dojść - zostanie Ci na płyty icon_smile.gif
I TU
Albo takie urządzenie.
TUTAJ też może ciekawe.
Powodzenia.
Napisano
7 dni do końca aukcji, pięciu chętnych - nie jestem pewien czy tak niedrogo się skończy, tym bardziej że pozostanie sprawa kolumn. Wieża ma CD, co też może się przydać, a jak ma też kolumny to jest pewność, że się kolega w budżecie zmieści.
Napisano
Już sam nie wiem ale poźniej te kolumny cieszko znalesc;/
hmm no naj lepiej to by było miećjakieś 800-1000zl coś lepszego by wyłapał.
chyba tylko szukać okazji pozostaje ;/
Napisano
Rzeczywiście ciekawe napisy.Nordmende jest niemiecką firmą ,w czasie kiedy powstały te kolumny jedną z lepszych.Trzeba przyznać że stan wygląda na idealny
a zawieszenie na oryginalne.To kolumna na podstawkę lub regał z racji obudowy zamkniętej.Qadral to juz kawałek solidnej podłogówki.
Napisano
Panowie a co do tych gł♦ośników to ampli tuner stereo czy wzmacniacz szukac ?a co myslicie o takich glośnikach ?link

Raczej kupie albo TE Aalbo propozycje Kibic1 QUADRAL all-craft AC-410 tylko jaki wzmacniacz lub ampli tuner ?
Napisano
Takie "firmy" jak medion omijaj z daleka. nawet nie wiedzialem, ze "majsterkujä" przy kolumnach, bo do niedawna skladali wätpliwej jakosci zestawy komputerowe. Ten Quadral, ktöry proponuje kibic 1 moze byc dobrym wyborem w tej cenie. Co do wzmacniacza, podalem Ci propozycje kilka postöw wyzej. Szukasz TYLKO wzmacniacza i kolumn, czy takze jakiegos odtwarzacza cd?
Napisano
Jak słuchasz radia to ampli tuner jest niezłym wyborem.Jak nie to za ta samą kasę wzmacniacz byłby lepszy.Kolega Artur77 ma rację ,takie wynalazki jak Medion nie mogą grac.Jest to Chińszczyzna w najgorszym tego słowa znaczeniu.Są i dobre Chińskie firmy jak np Koda.Ja mam od wielu lat kolumny firmy Quadral i jak na razie nie mogę się z nimi rozstać .Na razie nie znalazłem kolumn które rozsądnie kosztują i lepiej od nich grają all-craft AC-410 to co prawda niższa seria ale przez to i nie są takie drogie.
Napisano
No właśnie chciałem to wszystko podpiąć pod komputer tylko gdzieś czytałem że wartało by mieć lepszą dzwiękówke niż zintegrowana ??

A znalazłem jeszcze TO takie kolumny dobrze grają jak to się sprawuje ?