Weronika Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 Cześć wszystkim. Właśnie odebrałam powyższy odtwarzacz i próbuję go podłączyć do swojego nada 326, tylko nie bardzo wiem jak. Czy mam go podłączyć za pomocą kabla rca gdziekolwiek, czy w wejście MP, czy gniazdo Pre out, czy "main in"? Czy na stremerze przestawić przełącznik na "Pre AMP", czy zostawić na player? Bardzo proszę o pomoc bo trochę zgłupiałam 🙄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 Rca do aux czy tam cd ( byle nie phono) i wtedy player. Rca do main in i wtedy pre amp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weronika Napisano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 Dziękuję temat ogarnęłam 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 Ja bym spróbował z yamahy do main in , wtedy pre amp. Masz kontrolę głośności z Yamahy , omijasz pre w Nadzie . A pre w Nadzie słyną z "jakości" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weronika Napisano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 Podłączyłam do wolnego gniazda "disc" i wszystko gra; ale wczoraj wieczorem postanowiłam podłączyć do "main in" wg sugestii i zagrało jeszcze ładniej ☺️ tylko że po 20-30 minutach wzmacniacz się wyłączył i nieco bardziej się nagrzał. Nie słucham na jakiś niesamowitych wartościach i miało to miejsce pierwszy raz od początku użytkowania, czyli blisko roku. Wcześniej coś takiego nie miało miejsca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 Stoi w miejscu które nie jest dobrze wentylowane. NADy są na to czułe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weronika Napisano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 Na komodzie, ponad nim nie ma nic prócz sufitu. Teraz podłączyłam jak na początku, czyli jako player-wzmacniacz i gra normalnie i jest jedynie lekko ciepły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts