smokeymbo Napisano 20 lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 lutego 2021 Witam. Szukam porad na temat słuchawek SR30BT od Audiotechnica. Konkretnie - czy są to dobre słuchawki, oraz gdzie można je kupić w dobrej cenie. Za pomoc będę wdzięczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Pływacka Napisano 21 lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 lutego 2021 To były moje pierwsze poważniejsze słuchawki, działają chyba do 70h na jednym ładowaniu i 200h w trybie czuwania, świetnie się sprawdzają podczas podróży itp, super dźwięk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 Dnia 20.02.2021 o 23:36, smokeymbo napisał: Witam. Szukam porad na temat słuchawek SR30BT od Audiotechnica. Konkretnie - czy są to dobre słuchawki, oraz gdzie można je kupić w dobrej cenie. Za pomoc będę wdzięczny. Witaj Zapraszamy Cię do naszych salonów Tophifi! Mamy w tej chwili najniższą cenę na ten produkt, jako główny dystrybutor na Polskę:) https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-bezprzewodowe/ath-sr30bt-czarny.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smokeymbo Napisano 8 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Dnia 25.02.2021 o 01:15, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Witaj Zapraszamy Cię do naszych salonów Tophifi! Mamy w tej chwili najniższą cenę na ten produkt, jako główny dystrybutor na Polskę:) https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-bezprzewodowe/ath-sr30bt-czarny.html Stawiam, że trochę się z odpowiedzią spóźniłem, ale od jakiegoś czasu mam te słuchawki i to od waszego salonu. Sprawdzają się rewelacyjnie! Mogę na spokojnie polecić każdemu z podobną rozterką, jaką ja miałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2021 Dnia 8.04.2021 o 19:54, smokeymbo napisał: Stawiam, że trochę się z odpowiedzią spóźniłem, ale od jakiegoś czasu mam te słuchawki i to od waszego salonu. Sprawdzają się rewelacyjnie! Mogę na spokojnie polecić każdemu z podobną rozterką, jaką ja miałem. Miło nam słyszeć! -wygrzej je dobrze, dobre efekty przychodzą nawet po 150 godzinach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smokeymbo Napisano 22 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 Dnia 11.04.2021 o 21:47, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Miło nam słyszeć! -wygrzej je dobrze, dobre efekty przychodzą nawet po 150 godzinach Zgadzam się, to jest magia, że po czasie zaczynają grać coraz lepiej Jak na razie spisują się świetnie, a moja wcześniejsza opinia się tylko polepsza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
durian mikal Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 9 godzin temu, smokeymbo napisał: Zgadzam się, to jest magia, że po czasie zaczynają grać coraz lepiej Jak na razie spisują się świetnie, a moja wcześniejsza opinia się tylko polepsza Z tego co mi wiadomo, to polega to na rozruchiwaniu przetwornikow, przez ktore przechodzi dzwiek, ale zaden ze mnie ekspert. A co do sluchawek, to zdecydowanie wyprobuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smokeymbo Napisano 5 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 maja 2021 Dnia 22.04.2021 o 20:58, durian mikal napisał: Z tego co mi wiadomo, to polega to na rozruchiwaniu przetwornikow, przez ktore przechodzi dzwiek, ale zaden ze mnie ekspert. A co do sluchawek, to zdecydowanie wyprobuje. Jak widać na świecie nie ma magii... Ale tak, wypróbuj ich i chętnie poznam twoją opninię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
durian mikal Napisano 7 maja 2021 Udostępnij Napisano 7 maja 2021 Dnia 5.05.2021 o 23:06, smokeymbo napisał: Jak widać na świecie nie ma magii... Ale tak, wypróbuj ich i chętnie poznam twoją opninię Są rewelacyjne. Od dawna nie byłem tak zadowolony z zakupu sprzętu audio. Zdecydowanie podzielam twoją opinię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smokeymbo Napisano 23 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 maja 2021 Dnia 7.05.2021 o 22:06, durian mikal napisał: Są rewelacyjne. Od dawna nie byłem tak zadowolony z zakupu sprzętu audio. Zdecydowanie podzielam twoją opinię. To super, ciesze się, że mogłem Ci pomóc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewolaj koralewksi Napisano 24 maja 2021 Udostępnij Napisano 24 maja 2021 Dnia 7.05.2021 o 22:06, durian mikal napisał: Są rewelacyjne. Od dawna nie byłem tak zadowolony z zakupu sprzętu audio. Zdecydowanie podzielam twoją opinię. A jak się prezentują na tle innych modeli z AT? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidol Napisano 25 maja 2021 Udostępnij Napisano 25 maja 2021 Moim zdaniem są całkiem niezłe słuchawki ogółem ale AT ma ze 3 takie modele, które jakością dźwięku i ANC okazjonalnie po prostu wgniata w ziemię. Ale to wiadomo inna półka cenowa, jak chcesz tańsze słuchawki to moim zdaniem możesz brać na spokojnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 28 maja 2021 Udostępnij Napisano 28 maja 2021 Dobrze wspominam: ANC900 i SR50BT, to jest ta wyższa półka o której pewnie piszesz. No, moim zdaniem te wyższe modele to znacząco odbijają od tych podstawowych modeli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidol Napisano 28 maja 2021 Udostępnij Napisano 28 maja 2021 Dnia 25.05.2021 o 22:56, Fidol napisał: Moim zdaniem są całkiem niezłe słuchawki ogółem ale AT ma ze 3 takie modele, które jakością dźwięku i ANC okazjonalnie po prostu wgniata w ziemię. Ale to wiadomo inna półka cenowa, jak chcesz tańsze słuchawki to moim zdaniem możesz brać na spokojnie. Szczególnie jak ANC jest w kilku trybach, to wtedy jest naprawdę sielanka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 31 maja 2021 Udostępnij Napisano 31 maja 2021 Dnia 28.05.2021 o 23:58, Fidol napisał: Szczególnie jak ANC jest w kilku trybach, to wtedy jest naprawdę sielanka a to zależy w jakim modelu Np. w słuchawkach B&W PX7 masz w aplikacji możliwość zastosowania 3 trybów i wtedy to tłumienie jest zmienne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
durian mikal Napisano 15 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2021 Dnia 31.05.2021 o 23:30, Top Hi-Fi & Video Design napisał: a to zależy w jakim modelu Np. w słuchawkach B&W PX7 masz w aplikacji możliwość zastosowania 3 trybów i wtedy to tłumienie jest zmienne. A znajdę u was te PX7 w salonie? Od jakiegoś czasu mam na nie oko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 15 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2021 2 godziny temu, durian mikal napisał: A znajdę u was te PX7 w salonie? Od jakiegoś czasu mam na nie oko. O którym salonie piszesz? W różnych punktach, mogą być różne wersje, a jest ich aktualnie trzy: -carbon, space grey i silver Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Baran Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 Dnia 15.06.2021 o 23:28, Top Hi-Fi & Video Design napisał: O którym salonie piszesz? W różnych punktach, mogą być różne wersje, a jest ich aktualnie trzy: -carbon, space grey i silver Dzień dobry. Na Nowogrodzkiej są dostępne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 18 minut temu, Łukasz Baran napisał: Dzień dobry. Na Nowogrodzkiej są dostępne? W tej chwili na Nowogrodzkiej są: -Space grey i Carbon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidol Napisano 20 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2021 Dnia 18.06.2021 o 11:20, Top Hi-Fi & Video Design napisał: W tej chwili na Nowogrodzkiej są: -Space grey i Carbon O akurat mam tam uczelnię niedaleko to wpadnę je obczaić, mam nadzieje że można przymierzyć , ale szczerze to bardziej bym potrzebował głośnika bezprzewodowego bo sezon ogniskowy się właśnie zaczął... Ale to sprawa innej kategorii. Swoją drogą w takich głośnikach to każdy mecz cs, call of duty każdy by cie wyzywał od cheaterów, a o warstwach muzycznych przy produkcji to już wgl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 Dnia 20.06.2021 o 18:50, Fidol napisał: O akurat mam tam uczelnię niedaleko to wpadnę je obczaić, mam nadzieje że można przymierzyć , ale szczerze to bardziej bym potrzebował głośnika bezprzewodowego bo sezon ogniskowy się właśnie zaczął... Ale to sprawa innej kategorii. Swoją drogą w takich głośnikach to każdy mecz cs, call of duty każdy by cie wyzywał od cheaterów, a o warstwach muzycznych przy produkcji to już wgl. Wpadaj, zapraszamy. Można przymierzyć, można słuchać, można i wypożyczyć jak będzie potrzeba Z małych głośników, gorąco Ci rekomendujemy mały głośnik Banga Olufsena A1-jesteśmy bardzo zaskoczeni (pozytywnie) jak takie maleństwo jest w stanie zaoferować taką skalę dźwięku, za 1200 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts