Gość Napisano 25 lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 Często polecane kolumny do Yamahy 602/803 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocco Napisano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 9 minut temu, RLC napisał: Często polecane kolumny do Yamahy 602/803 A co sądzisz o tym? https://s4home.pl/produkt/pioneer-sx-n30ae-heco-aurora-700/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 (edytowany) Szczerze nie znam tego amplitunera stereo! Lubię się troszkę w innych urządzeniach mianowicie kl D czyli cyfrowo/impulsowo małe wymiary. Zerknij tutaj Edytowano 25 lutego 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 Nie no w takim pomieszczeniu i do takiego TV graj belka to więcej niż grzech. Jak nie zmieścisz kina, nie chcesz ciągnac kabli to po prostu idź w system stereo. No trudno. I tak będzie nieco lepiej. RN 602 + Aurora 700 to taki często polecany ale dobry secik. Możesz tez przemyśleć Denona DRA 800 z QAcustic 3050i albo Tannoy 7.4 Ewentualnie waskie ELAC F6.2 Zapraszam po wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocco Napisano 26 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 (edytowany) S4Home wielkie dzięki za odpowiedź. Myślę że mnie przekonaliscie do stereo, teraz ja muszę przekonać żonę. Zglosze się😉 Edytowano 26 lutego 2021 przez Rocco Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 marca 2021 Udostępnij Napisano 1 marca 2021 Nie ma sprawy. Czekamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilmusic Napisano 2 marca 2021 Udostępnij Napisano 2 marca 2021 (edytowany) Jeżeli chodzi o soundbar to polecam Sonos Arc 🙂 Ale polecam tez Audio pro a36 - świetne stereo,aplikacja,Hdmi Arc,pilot - sprawdzi się tez w filmach.Fajne proste skandynawskie wzornictwo. Miałem również taki dylemat 🙂 Tez jestem z Białegostoku i polecam podjechać do TOP hifi odsłuchać lub wypożyczyć do domu i przetestować 🙂 Edytowano 2 marca 2021 przez Kamilmusic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz Drozd Napisano 2 marca 2021 Udostępnij Napisano 2 marca 2021 Może spróbuj jak przedmówca radzi aktywny zestaw kolumn audio pro a 36 ...ja jestem w trakcie testowania a 26 i powiem tak ...całkiem przyzwoicie to gra a funkcjonalność mega ...hdmi arc , wifi ,bluetootyh , optical , można podłaczyć np gramofon czy cd , spotify itd , pilot , sterowanie z tel , możliwość rozbudowy o suba czy multiroom...świetna sprawa i do tego atrakcyjna cena. Z Top hifi możesz wypożyczyć do testów na tydzień czy dwa , jak nie spasuje oddasz i już. A i jeszcze jedno , wysoki WAŻ ( współczynnik akceptacji zony ) kolor biały , praktycznie zero kabli. Przemyśl to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocco Napisano 7 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 marca 2021 (edytowany) Dnia 2.03.2021 o 15:03, Kamilmusic napisał: Jeżeli chodzi o soundbar to polecam Sonos Arc 🙂 Ale polecam tez Audio pro a36 - świetne stereo,aplikacja,Hdmi Arc,pilot - sprawdzi się tez w filmach.Fajne proste skandynawskie wzornictwo. Miałem również taki dylemat 🙂 Tez jestem z Białegostoku i polecam podjechać do TOP hifi odsłuchać lub wypożyczyć do domu i przetestować 🙂 I co wybrałeś? Dnia 2.03.2021 o 20:13, Janusz Drozd napisał: Może spróbuj jak przedmówca radzi aktywny zestaw kolumn audio pro a 36 ...ja jestem w trakcie testowania a 26 i powiem tak ...całkiem przyzwoicie to gra a funkcjonalność mega ...hdmi arc , wifi ,bluetootyh , optical , można podłaczyć np gramofon czy cd , spotify itd , pilot , sterowanie z tel , możliwość rozbudowy o suba czy multiroom...świetna sprawa i do tego atrakcyjna cena. Z Top hifi możesz wypożyczyć do testów na tydzień czy dwa , jak nie spasuje oddasz i już. A i jeszcze jedno , wysoki WAŻ ( współczynnik akceptacji zony ) kolor biały , praktycznie zero kabli. Przemyśl to 😁😁👍 Zaciekawiły mnie te audio pro a36, na mój metraż byłyby ok? Edytowano 7 marca 2021 przez Rocco Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 marca 2021 Udostępnij Napisano 8 marca 2021 Tam jest 11 cm głośnik basowy..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilmusic Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 Wybrałem Sonos Arc i jestem zadowolony. Ale do większych pomieszczeń koniecznie z subem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 30 minut temu, Kamilmusic napisał: Ale do większych pomieszczeń koniecznie z subem Do większych pomieszczeń koniecznie STEREO lub KD 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts