Michal. Napisano 26 lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 (edytowany) Cześć, Proszę o podpowiedź, na jakie zestawy (wzmacniacz+ glosniki) mam zwrócić uwagę. Co przesłuchać zanim zdecyduję, co mi się podoba i co kupić. Pomieszczenie 24m2 (6x4). Głośniki podłogowe. Rozstaw 2m. Odległość głośników od miejsca odsłuchowego to 2,8m. Kwota 7tys. Raczej nowy sprzęt Muzyka - wszystko, oprócz metalu. Często jest słuchana na niskim poziomie głośności. Lubię głębokie niskie tony. Zależy mi również na radiu internetowym, Spotify i podłączeniu do Tv. Edytowano 26 lutego 2021 przez Michal. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 26 lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 A może być ciut drożej? PS jak musi być równo 7 tyś., to na paru rzeczach można zaoszczędzić (np. tańsze absorbery i kabel głośnikowy) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal. Napisano 26 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 (edytowany) 23 minuty temu, Kraft napisał: A może być ciut drożej? PS jak musi być równo 7 tyś., to na paru rzeczach można zaoszczędzić (np. tańsze absorbery i kabel głośnikowy) Jak pisałem wołałbym glosniki podłogowe. Wizualnie bardziej mi się podobają. Wole więcej kasy przeznaczyć na wzmacniacz. Dywan juz mam Edytowano 26 lutego 2021 przez Michal. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 27 lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 lutego 2021 11 godzin temu, Michal. napisał: Cześć, Proszę o podpowiedź, na jakie zestawy (wzmacniacz+ glosniki) mam zwrócić uwagę. Co przesłuchać zanim zdecyduję, co mi się podoba i co kupić. Pomieszczenie 24m2 (6x4). Głośniki podłogowe. Rozstaw 2m. Odległość głośników od miejsca odsłuchowego to 2,8m. Kwota 7tys. Raczej nowy sprzęt Muzyka - wszystko, oprócz metalu. Często jest słuchana na niskim poziomie głośności. Lubię głębokie niskie tony. Zależy mi również na radiu internetowym, Spotify i podłączeniu do Tv. Pomysl o marantz melody x i np oberon 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 27 lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 lutego 2021 @Michal. Przykładowy zestaw do odsłuchu: Denon PMA-800NE + Wharfedale Diamond 11.5 i z odtwarzaczy sieciowych np. Yamaha WXAD-10 lub Audio Pro Link 1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts