Radosław Tomczykowski Napisano 28 lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 lutego 2021 Mam gramofon Pro-Ject wraz ze wzmacniaczem Pro-Ject Maia i jestem na etapie poszukiwania do tego odpowiedniego zestawu kolumn (pokój ma ok. 20 m2). Ponieważ Maia nie dysponuje dużą mocą mam obawy, że bez konsultacji kupię zestaw, którego nie da rady napędzić. Będę wdzięczny za podpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 marca 2021 Udostępnij Napisano 1 marca 2021 Pokaż układ pomieszczenia Czy podłogowe czy monitory? Nowe czy używane? Jaki budżet? Czy jest żona która ma coś w tym temacie do powiedzenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Tomczykowski Napisano 1 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2021 Załączam rzut pomieszczenia z zaznaczonymi sprzętami. Potrzebuje monitory, chciałbym nowe, ale nie koniecznie. Budżet do 2500 za kpl. Żonę zostawmy w spokoju Rzut.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts