Sebxx Napisano 3 marca 2021 Napisano 3 marca 2021 Witam. Jakiś czas temu szukałem na forum taniego stereo z cd i jestem już praktycznie zdecydowany na denona rcd m41. Chciałbym do niego dobrać jakieś w miarę tanie monitory, które zagrają ciepło z basem grającym przyjemnie nisko i który nie wwierca się w uszy a delikatnie i stanowczo do nich wchodzi. Na stronie denona widnieje zestaw z raptorami 3 i pytanie czy owa konfiguracja spełni moje oczekiwania. Muzyka będzie słuchana na niskim i średnim poziomie głośności. Pokój ma 13m2. Sprzęt będzie umieszczony albo na regale, albo komodzie rtv czego trochę chcę uniknąć, bo owa komoda ma w sobie sporo metalu i bardzo rezonuje przy każdym puknięciu i może to trochę przeszkadzać. Denon to koszt 1500zł, a na głośniki myślę że chciałbym przeznaczyć 1000zł maksymalnie. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 marca 2021 Napisano 4 marca 2021 Cześć, Nieco ponad zakładany budżet masz Heco Aurora 300, które zaprezentują brzmienie muzykalne z dobrą podstawą basową. Jeśli chciałbyś uzyskać lepszą przestrzeń oraz szybszy dół to Pylon Audio Pearl Monitor lub Q Acoustic 3020i. Jeśli mielibyśmy zmieścić się w kwocie 1000zł za parę to Pylon Pearl Monitor lub Indiana Line Nota 250x ale w tym przypadku z Denonem uzyskasz bardzo muzykalne brzmienie z łagodną górą. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując
Recommended Posts