FuryMounta1n Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 (edytowany) Witam, Jakiś czas temu nabyłem głośniki Heco Interior Reflex 35H za 300zł, które współgrają z wzmacniaczem Harman Kardon HK-3250. W w.w. głośnikach nie działał jedynie jeden głośnik wysokotonowy. Po czasie drugi przestał grać. W średniotonowych uszkodziły się lice i głośniki charczą. Po poruszeniu licą głośniki grają dobrze. (w tym momencie gryzę się w język bo szlag mnie już trafia, że trochę wtopiłem) Oby dwa problemy wystepują w oby dwóch kolumnach, zostały jednie poprawnie działające dolne woofery. Opłaca się je jeszcze oddawać do naprawy i ile mogłoby to orientacyjnie wynieść? Czy ktoś może kojarzy w Szczecinie lub okolicy osobę lub serwis, który mógłby się tego podjąć? Z góry dziękuję bardzo za odpowiedź Edytowano 9 marca 2021 przez FuryMounta1n Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 Cześć, Niestety ale naprawa będzie nieopłacalna i lepiej zacząć odkładać pieniądze na coś innego. Będzie problem ze znalezieniem oryginalnych przetworników, nie wspominając już o cenie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts