molokomania Napisano 11 marca 2021 Udostępnij Napisano 11 marca 2021 Cześć, posiadam zestaw: Yamaha R-N803D + Heco Aurora 700 i poszukuję do niego gramofonu. Najbardziej interesuje mnie jakość dźwięku, wodotryski mam w yamaha 😜 Nie wiem czy ma znaczenie typ muzyki, ale gównie są to krążki z muzyką klasyczną i starą Polską. Jeden ważny warunek to kolor Musi być srebrny, tak jak wzmacniacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 11 marca 2021 Udostępnij Napisano 11 marca 2021 Jako miłośnik Thorensa polecam w tym budżecie 320 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 11 marca 2021 Udostępnij Napisano 11 marca 2021 Szukasz gramofonu nowego czy używanego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molokomania Napisano 11 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 marca 2021 20 minut temu, Kubad napisał: Szukasz gramofonu nowego czy używanego? Wolałbym nowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 11 marca 2021 Udostępnij Napisano 11 marca 2021 To mogę polecić at-lp120x występuje w kolorze srebrnym, a zapas w budżecie można przeznaczyć na lepszą igłe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molokomania Napisano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 marca 2021 Dziękuję za odpowiedź, a jaką wkładkę byście polecali? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 12 marca 2021 Udostępnij Napisano 12 marca 2021 Na twoim miejscu narazie bym się zaprzyjaźnił z wbudowaną. Jak złapiesz bakcyla i będziesz chciał więcej to wtedy wystarczy wymiana samej igły nie wkładki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts