kaczadupa Napisano 11 marca 2021 Napisano 11 marca 2021 Sprzedam wzmacniacz Cyrus 8.2 DAC wraz z zasilaczem Cyrus PSX-R2 (oba urządzenia - kolor czarny). Jestem pierwszym właścicielem wzmacniacza, zakupiłem go w dniu 12.04.2018r. i zarejestrowałem na stronie Cyrusa, co wydłużyło gwarancję do dnia 12.04.2021r. Zasilacz Cyrus PSX r2 - jestem drugim właścicielem, sprzęt kupiony w dniu 17.03.2018r. i zarejestrowany na stronie Cyrusa więc okres przedłużonej gwarancji mija w dniu 17.03.2021r. Oba urządzenia w stanie idealnym, nie były naprawiane, rozkręcane, itd. Kartony, papiery itp. oczywiście są. Cena 6.600 zł do symbolicznej negocjacji. Nie sprzedaję poszczególnych elementów systemu Cyrus osobno. Podkreślam, sprzęt w stanie idealnym, bardzo zadbany. Zainteresowanych zapraszam. Odbiór osobisty jak najbardziej możliwy. Kontakt przez PW lub mail: adamzdano1@gmail.com Pozdrawiam. Adam Odpisz, cytując
Recommended Posts