undertaken Napisano 16 marca 2021 Udostępnij Napisano 16 marca 2021 Witam chciałbym koniecznie kino domwe w takim stylu https://www.morele.net/kino-domowe-samsung-ht-tq25-95445/ Stojące wysokie głośniki bo pasują mi w pokoju mam podobny zestaw (starszy LG) szukam czegoś takiego (wyłącznie) Wiem ,że są inne zestawy dużo lepsze albo podobne . Budżet do 2k. Bez żadnych grafik pokoju bo będą stały w 4kątach tak jak mam obecnie. (wiem ,że temat z powinien wyglądać inaczej ,ale niech zostanie jak jest).. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 16 marca 2021 Udostępnij Napisano 16 marca 2021 No to może po prostu sobie takie kup? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undertaken Napisano 16 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 marca 2021 Nie ma już tego zestawu nigdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 16 marca 2021 Udostępnij Napisano 16 marca 2021 Ale zapewne są podobne. Szukałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undertaken Napisano 20 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2021 Jakbym znalazł to bym się nie pytał tu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 (edytowany) Serio? Minuta i znalazłem. Szukaj w marketach rtv. Tylko wychodzi na to, że jest ich coraz mniej. I dobrze. Edytowano 21 marca 2021 przez Stolarz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undertaken Napisano 22 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2021 Panu już podziękujemy znalazłeś w minutę ale linków nie dałeś. Najlepiej już nic nie pisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts