Fafilecki Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 Zastanawiam się nad kupnem monitorów elaca (203/243). Znalazłem gdzieś opinię, że tweetery jet się ponoć szybko zużywają. Jakie jest Wasze zdanie, sprzęt z 2005 r., zakładając że nie był katowany, będzie nadal w pełni dobrze grał? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 marca 2021 Udostępnij Napisano 22 marca 2021 Pokaż źródło tej informacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafilecki Napisano 22 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2021 To były tylko wypowiedzi internautów na forach, niepoparte techniczną argumentacją np. w tym wątku https://www.audiostereo.pl/topic/118216-kopułka-czy-wstęga/page/2/?fbclid=IwAR2DAdO3mBLfeEcyfCpScc228psXFXEUUwgNUAk2TTHzMptA7HddQazmcWI "wszystkie wstegi diabli biora predzej czy pozniej dlatego wole planary bo trwale a graja prawie jak wstegi". Znalazłem też podobny komentarz odnośnie konkretnie jet elaca, ale nie mogę znaleźć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts