Tomasz Wieczorek Napisano 22 marca 2021 Napisano 22 marca 2021 Cześć! Proszę o pomoc w wyborze. Pokój 20 m2 - prostokątny, telewizor 65 cali oled. Szukam czegoś co oglądania filmów na netflix (90% czasu). Wymagania: tylne głośniki muszą być bezprzewodowe - nie mam rozprowadzonych kabli. Zastanawiam się nad soundbarem JBL 9.1 lub zestawem BAR 400 + 2x MusicCast 20. Który polecacie? Czy widzicie jakieś alternatywy? Z góry dziękuję za każdą opinię i pomoc. Odpisz, cytując
Tomasz Wieczorek Napisano 23 marca 2021 Autor Napisano 23 marca 2021 Mój budżet to maks 7 tyś zł. Jestem w stanie mieć coś lepsze w tej cenie niż te soudbary? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 24 marca 2021 Napisano 24 marca 2021 No tak. Nikt Ci tu nie odpisał bo kupno soundbaru to grzech piekielny!! I brałeś pod uwagę firma która trafia na forum 1/2 razy w tygodni uz problemami z sounbarami...... Dnia 22.03.2021 o 22:42, Tomasz Wieczorek napisał: Wymagania: tylne głośniki muszą być bezprzewodowe - nie mam rozprowadzonych kabli. To takie trudne? Jeśli tak to Yamaha 4A + Aurora 300 + center i sub + Musisc Cast na tył Zapraszam po wyceny. Odpisz, cytując
Recommended Posts