kiur Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 witam, Streamuję Netflixa z urządzenia mobilnego (albo komputera, bez różnicy) na Google Chromecast przypiętego do splittera HDMI: https://allegro.pl/oferta/switch-hdmi-4k-hdmi2-0-4-wejsciowy-z-arc-dac-pilo-9505080805 i na wyjściu optycznym nie mam dźwięku 5.1. Wcześniej oczywiście upewniam się że film jest w DD 5.1. Sam splitter też potrafi wydzielić dźwięk 5.1 z innego urządzenia, sprawdzone Wedle poniższego artykułu na stronie Netflixa: https://help.netflix.com/pl/node/23924 Chromecast supportuje 5.1, ale na optycznym ze splittera mam zawsze tylko stereo. Czy ktoś spotkał się kiedyś z poniższym problemem albo ma jakieś sugestie? Z góry dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emalia2000 Napisano 29 czerwca Udostępnij Napisano 29 czerwca ustaw dzwie cyfrowy na tv monitorze w samsungu spdif w inne dzwiek dts neo 2.5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca 😲 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 lipca Udostępnij Napisano 4 lipca Złota łopata za odkop roku. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 lipca Udostępnij Napisano 5 lipca Dnia 4.07.2024 o 13:33, S4Home napisał: Złota łopata za odkop roku. No to będzie złoto. Ale walczycie o brąz Bo srebro już też zajęte Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumowe Ucho Napisano 5 lipca Udostępnij Napisano 5 lipca 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: No to będzie złoto. Ale walczycie o brąz Bo srebro już też zajęte Srebro to miłe wspomnienia... 2,5 roku temu gdy zaczynałem przygodę z KD (i tymczasowym stereo na AUX). 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 lipca Udostępnij Napisano 9 lipca Dnia 5.07.2024 o 18:45, Gumowe Ucho napisał: Srebro to miłe wspomnienia... 2,5 roku temu gdy zaczynałem przygodę z KD (i tymczasowym stereo na AUX). Dobrze że forum zostawia miłe wspominanie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts