Gregz Napisano 7 maja 2021 Napisano 7 maja 2021 Żadna tam wojna US-Chiny. Pandemia spowodowała ogromny popyt na elektronikę, wiadomo tysiące ludzi zaczęło urządzać home office. Korporacje wykupują komponenty i już od wielu miesięcy jest cieniutko. Do tego, gdzieś w listopadzie zjarała się japońska fabryka Asahi Kasei wiec producenci a/v są w trudnej sytuacji. Sound United coś tam pisał jakiś czas temu, że maja spory safety stock ale cholera wie:/ Gdzieś miesiąc temu japońska fabryka Ranesas tez miała pożar wiec w ogóle jest lipa z komponentami. Nawet kontenerów nie idzie dostać na globalnym markecie, jakieś wariackie czasy. Ja na mojego SR6015 czekałem ponad miesiąc ale udało mi się od petertyson w dobrej cenie kupić. oby wszystko wróciło do normy. pozdrawiam Odpisz, cytując
S4Home Napisano 7 maja 2021 Napisano 7 maja 2021 Rynek UK jest jak nie pierwszy to pewnie drugi w europie. Peter Tyson ma dobre ceny jak ma towar. Miałem z nim do czynienia w czasie mojego pobytu w UK. Ale teraz sprowadzanie sprzętu w UK to wiecej niż zgroza. Miesiąc to i tak nie dlugo Piotr Odpisz, cytując
Krzysztof Doring Napisano 10 czerwca 2021 Autor Napisano 10 czerwca 2021 (edytowany) Jest faktura na 2 tysie fakt dałem 2.500 ale mi pasuje Edytowano 10 czerwca 2021 przez Krzysztof Doring Odpisz, cytując
S4Home Napisano 10 czerwca 2021 Napisano 10 czerwca 2021 Czyli musiał mieć znajomości w Topie. Tak czy siak dobrze że ją masz i sprzet też ! Zostałeś wybrany ! Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts