Gregz Napisano 7 maja 2021 Udostępnij Napisano 7 maja 2021 Żadna tam wojna US-Chiny. Pandemia spowodowała ogromny popyt na elektronikę, wiadomo tysiące ludzi zaczęło urządzać home office. Korporacje wykupują komponenty i już od wielu miesięcy jest cieniutko. Do tego, gdzieś w listopadzie zjarała się japońska fabryka Asahi Kasei wiec producenci a/v są w trudnej sytuacji. Sound United coś tam pisał jakiś czas temu, że maja spory safety stock ale cholera wie:/ Gdzieś miesiąc temu japońska fabryka Ranesas tez miała pożar wiec w ogóle jest lipa z komponentami. Nawet kontenerów nie idzie dostać na globalnym markecie, jakieś wariackie czasy. Ja na mojego SR6015 czekałem ponad miesiąc ale udało mi się od petertyson w dobrej cenie kupić. oby wszystko wróciło do normy. pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 maja 2021 Udostępnij Napisano 7 maja 2021 Rynek UK jest jak nie pierwszy to pewnie drugi w europie. Peter Tyson ma dobre ceny jak ma towar. Miałem z nim do czynienia w czasie mojego pobytu w UK. Ale teraz sprowadzanie sprzętu w UK to wiecej niż zgroza. Miesiąc to i tak nie dlugo Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Doring Napisano 10 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca 2021 (edytowany) Jest faktura na 2 tysie fakt dałem 2.500 ale mi pasuje Edytowano 10 czerwca 2021 przez Krzysztof Doring Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2021 Czyli musiał mieć znajomości w Topie. Tak czy siak dobrze że ją masz i sprzet też ! Zostałeś wybrany ! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts