Artur O Napisano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2021 8 godzin temu, Pilislaw1978 napisał: Panowie spokojnie ja nawet Nie wiem co to sacd ,ja poprostu chce żeby odtwarzał tak jak mój made8 er pliki tylko że w 4K ISO bdmv i ewentualnie kodeki napisów polskich i. Dźwięki dolby bo atmosa rozmyślałem na przyszłość ,a dolby vision mile widziane,klon oppo 1700zł ,a zidoo z9x 1150zł To możesz też zerknąć na HIMEDIA Q10, NVidia Shield Pro 19 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 3 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2021 Shiedl podobno nie odtworzy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur O Napisano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2021 Podobno zawsze coś jest kosztem czegoś, klon odtwarza wszystko, reszta ? różnie , wybór odtwarzacza i tak pozostaje do użytkownika końcowego 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2021 SACD na amplitunerze kina? Po co? Shielda ale starego mógł bym sprawdzić. Znajomy z tego korzysta. Ale Ciebie zapewne interesują te nowe modele tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 4 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2021 👍 Zobaczę tego himedia Q10 bo tańszy o 400 zł musze sprawdzić czym się różni od zidoo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts