marcinmarcin Napisano 9 kwietnia 2021 Napisano 9 kwietnia 2021 1 godzinę temu, Ariel Grabowski napisał: Myślę, że on by pokazał 100% możliwości w głośnikach, które grają trochę szybciej Aż za bardzo pokazywał Atoll z szybkimi ostrymi głośnikami kłuje i syczy Odpisz, cytując
g88 Napisano 10 kwietnia 2021 Autor Napisano 10 kwietnia 2021 Z Analogiem też sobie bardzo dobrze radzi, trochę zaokrągla wysokie tony, zmiękcza bas i, nie jest tak surowo i cyfrowo, ale naprawdę daje radę - to też może być kwestia reszty toru analogowego. Jest trochę bardziej wrażliwy na jakość nagrań, jak wydanie jest do dupy to tak też zabrzmi. Ale z dobrymi realizacjami jest świetnie. Testuje teraz Audirvane zamiast Tidala i mam wrażenie, że jest lepiej. MQA wyłączyłem w Dacu, bo wszystko jest jakoś sztucznie podbijane i mniej gęste. Na gorszym sprzęcie miałem wrażenie, że MQA brzmiało najlepiej a tutaj odwrotnie Odpisz, cytując
Recommended Posts