Piaskonat Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 Witam serdecznie. Mam pytaniecdo fachowcow. Jak podlaczyc Logitech z906 z Tv? Probowalem Toslink-MiniToslink i nie pasuje. Sprzet podlaczony na ta chwile wejsciem sluchawkowym. Co to jest to Spdif?, bo nic mi do tego nie pasuje. Dzieki za podpowiedz. Wstawiam zdjecia z Logitech i Tv: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 Informacje o SPDIF. Odnośnie połączeń, próbowałeś przeczytać instrukcję obsługi obu urządzeń? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piaskonat Napisano 10 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 Telewizor ma juz z 5 lat to instrukcji nie mam niestety. Czy to moze byc kabel coaxial? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 W Internecie są instrukcje do wszystkiego, musisz tylko znać symbol telewizora i wpisać go w google + słowo "manual". 5-latek to nawet dość młody TV. Tak, S/PDIF Coax to jest kabel coaxial, 75 Ohm. Łączysz nim TV SPDIF z wejściem nr 5. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piaskonat Napisano 11 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2021 Dzieki wielkie za pomoc. Pozdrawiam. Mam jeszcze jedno pytanko. Czy przez kabel coax bedzie taka sama jakosc jak przez swiatlowod? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2021 W skrócie: tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piaskonat Napisano 11 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2021 Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc. W xcom doradcy 2 razy mi zle doradzili na czacie, oczywiscie nie posluchalem a do sklepu nie ma sie jak wybrac. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts