kilroy Napisano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2021 Cześć Czy ktoś ma dobry i godny serwis, który by mi naprawił pare rzeczy i zrobił standardowy przegląd Denona PMA860? Jestem z trójmiasta, ale mogę wysłać, kwestia tego, że muszę mieć wystawiony paragon, ponieważ firma będzie mi za to zwracała (długa historia, Allegro potrzebuje kwitu). Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc Pzdr! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2021 13 minut temu, kilroy napisał: Cześć Czy ktoś ma dobry i godny serwis, który by mi naprawił pare rzeczy i zrobił standardowy przegląd Denona PMA860? Jestem z trójmiasta, ale mogę wysłać, kwestia tego, że muszę mieć wystawiony paragon, ponieważ firma będzie mi za to zwracała (długa historia, Allegro potrzebuje kwitu). Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc Pzdr! Słyszałem bardzo dobre opinie o tym serwisie ...http://musiclab.com.pl/index.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2021 Zadzwoń do nas i zapytaj. Ale wydaje mi się że wszystko w tym modelu ogarniesz u nas. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts