Pilislaw1978 Napisano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2021 Funkcja Virtual Presence Speaker – 7-kanałowy dźwięk przestrzenny nawet z tylko 5 podłączonymi głośnikami -ta funkcje się jakoś włącza czy to zbędny Bayer Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 Wyłącz ją i ułóż kolumny w układzie prawidłowym 5.1 To się włącza/ wyłącza w menu Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 14 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 1 godzinę temu, S4Home napisał: Wyłącz ją i ułóż kolumny w układzie prawidłowym 5.1 To się włącza/ wyłącza w menu Piotr Ja jej nie mam włączonej tylko z ciekawości pytam , bo nie mogę znaleźć tego menu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 15 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2021 Dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts