payoss Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 Witam forumowiczów. Czy ktoś wie co to za kolumny lub może coś powiedzieć na ich temat ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 Hiro 300W. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
payoss Napisano 17 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 (edytowany) Dzięki, tak też mi wyszukało google lens. Ale org. Hiro 300 miały plastikowe obudowy głośnika - okrągłe a tu są kwadratowe. Poza tym same głośniki też są inne... Wyglądają praktycznie tak samo, może te moje to jakieś przerabiane DIY ? Hiro 300W: Edytowano 17 kwietnia 2021 przez payoss Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 Nie mam pojęcia, ale ktoś na tym forum już próbował parę lat temu identyfikować podobne głośniki. Skąd wziąłeś to cudo techniki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
payoss Napisano 17 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 (edytowany) Sąsiad mi dał za 50 zeta. Także sprawdze pozniej jak to zagra, a jak nie zagra to strata żadna. Edytowano 17 kwietnia 2021 przez payoss Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts