bogdanw #1 Napisano 8 grudnia 2016 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #2 Napisano 8 grudnia 2016 A jakie już marki sprawdzałeś obrazkowo na gogle grafika? Odkręcałeś już jakiś głośnik ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bogdanw #3 Napisano 8 grudnia 2016 Wujek google znalazl tylko Memorexy.jedyne podobienstwo to kratki na wysokotonowych.Glosnik wyjmowalem.Brak oznaczen.nic. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmos #4 Napisano 8 grudnia 2016 A jakiś numer seryjny jest na tej kolumnie bo jest taka strona elektron.pl lublin i tam są tabele starych modeli kolumny czy zestawów hi-fi Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bogdanw #5 Napisano 9 grudnia 2016 Nie ma absolutnie nic. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barry #6 Napisano 9 grudnia 2016 może to jakieś home made? 🤔 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ssskorpionixxx #7 Napisano 9 grudnia 2016 Jest to kolumna firmy bodajże Hiro, modelu nie pamiętam. Wrzuć w google, a na pewno znajdziesz. Widziałem je kiedyś jak kupowałem swoje pionki. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Celdur #8 Napisano 9 grudnia 2016 Hiro Lautsprecher 300 Watt. Nazwy innej nie miały. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bogdanw #9 Napisano 9 grudnia 2016 Dzieki kolego.wielkie dzieki.Jak ja szukalem ze nie znalazlem...Masz moze namiaey na dane techniczne tego sprzetu? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #10 Napisano 9 grudnia 2016 zwykle wystarczy wpisać po nazwie modelu np Hiro Lautsprecher słowo specification ( lub podobne słowo typu dane techniczne po niemiecku, angielsku ) i wyskakuje strona z danymi ...Pytanie co Ci dadzą dane techniczne, przecież one nic nie mówią jak grają kolumny , a jak kolumny masz to sam wiesz jak grają i ich dane techniczne takie czy inne tego nie zmienią Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach