Mariusz Łochowski Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 (edytowany) Witajcie. Organizuję właśnie swoje wesele. Na kilkanaście osób. Mus jest zrobić to w ogrodzie, pod altaną. Chciałbym puścić muzykę z laptopa, tak, żeby sobie każdy mógł potańczyć w odległości kilku metrów od sprzętu. Nie znam się na nagłośnieniu, ale jestem w potrzebie, żeby mnie teściowe nie zaje..li Po imprezie fajnie, jakbym mógł taki sprzęt do tv podłączyć, żeby zagłuszyć dźwięki życia i małżonki To w sumie ma być jednorazowe, także nie więcej niż 800 zł mam w budżecie. Znawcy - proszę, podpowiedzcie... Potrzeba na drugi tydzień maja. Wierzę w Wasze dobre serducha Edytowano 18 kwietnia 2021 przez Mariusz Łochowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 Za 800 zł na otwartej przestrzeni? Nawet o tym nie myśl. Teraz wszyscy estradowcy mają lockdown więc sprzęt im leży nieużywany w skrzyniach. Wypożycz od kogoś nawet za opłatą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts