Roman Zielecki Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 Witam wszystkich forumowiczów. Proszę o pomoc w doborzę amplitunera do kina domowego. mam do wyboru dwa; - Harman Kardon AVR 340 z kolumnami Tonsil Fenix 2 100W - Harman Kardon AVR 151 z kolumnami Technon Polar 820 W. Najbardziej zależy mi na jakości dzwięku . Pokój ma 25 m2 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackdream Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 AVR 151 wydaje się być bardziej funkcjonalnym wyborem. Co do jakości dźwięku z tych kolumn się nie wypowiem, nie słyszałem. Powiedz dlaczego masz taki ograniczony wybór? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3gion Napisano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2021 Pamiętaj że żaden z nich nie wspiera 4K, niby nic jak masz TV FHD ale trochę ból na przyszłość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2021 23 godziny temu, Roman Zielecki napisał: - Harman Kardon AVR 340 z kolumnami Tonsil Fenix 2 100W - Harman Kardon AVR 151 z kolumnami Technon Polar 820 W. Najbardziej zależy mi na jakości dzwięku . No to żaden z tych. Jaki budżet? Rozumiem że sprzęt uzywany? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts