Cezary Nikiel Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 Witam szanownych audiofili! Niedawno na pepperze znalazłem okazję do kupienia ww. kolumien w cenie 2200zł za 1szt. zastanawiamy się nad parą. Nie robiliśmy wcześniej ze sprzętem takiego gabarytu i chciałbym rady jak to najlepiej ustawić i amplituner jakiś w miarę kompatybilny się znalazł? Link do okazji: https://www.pepper.pl/promocje/kolumny-podlogowe-elac-uni-fi-fs-u5-376353?page=3#comment-6930475 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2021 Dobre kolumny. Jeden z pierwszych produktów Andrew Jonesa. Dźwięk zbliżony do KEFa z pozostałością starszego ELACA. Nie są to kolumny ekspresyjne. Pokazujące atuty przy pierwszym graniu. Trzeba je dobrze poznać. I wtedy wiesz czy są dla Ciebie. Mieliśmy pare razy na stanie i za każdym razem tylko przy odsłuchu znalazły nowego właściciela. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz Borkowski Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 Wyglądają na dobrą okazję, bo z tego co widziałem to takie kolumny zazwyczaj koło 2500-3k. Ludzie mówią, że dobre, mimo że najnowszy model to nie jest to ma ciepłe brzmienie, ale to już nie moja opinia, ja tylko się ustosunkowałem do ceny ;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 Cezary , byłeś na odsłuchu? Kupiłeś? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts