pit44a Napisano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2021 Witam Czy ma ktoś kino domowe oparte o kolumny Magnat Signature 707, w jakim pomieszczeniu i z jakim wzmacniaczem/amplitunerem one pracują? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 Znam te kolumny. Co potrzeba? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit44a Napisano 4 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2021 Przymierzam się do zakupu kina domowego niemniej wiedze, że na ten moment nie ma w ogóle wyboru amplitunerów kina domowego więc pewnie poczekam do wakacji. Znajomy ma te kolumny grają one w stereo, próbowałem coś się dowiedzieć na ich temat w necie ale niewiele tego jest więc pewnie to produkt bardzo niszowy. Moje pierwsze pytanie brzmi czy nadają się one do kina domowego, a drugie jeśli by miały grać w stereo to z jakim wzmacniaczem je łączyć jeśli wzmacniacz później miał by grać jako końcówka mocy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 maja 2021 Udostępnij Napisano 4 maja 2021 Bo to stosunkowo nowy produkt. A Polski dystrybutor nie płaci za marketing. Bardzo dobre kolumny. Jesli chciałbyś je podłączyć pod amplituner AV to nie może być to prosty , tani model. To dynamiczne, bardzo dobre kolumny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit44a Napisano 4 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2021 28 minut temu, S4Home napisał: Jesli chciałbyś je podłączyć pod amplituner AV to nie może być to prosty , tani model. Co chcesz przez to powiedzieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 maja 2021 Udostępnij Napisano 5 maja 2021 Że to kolumny które fajnie zagrają dopiero przy wyższych modelach amplitunera AV. Na obecną chwilę takie amplitunery rzędy 2K - NOWE nie wykorzystają ich potencjału. Podobnie było z serią Quantum 7. Podłączone do wydajnych wzmacniaczy pokazywały pazur i klasę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit44a Napisano 7 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 maja 2021 Zdaje sobie sprawę, że to wydatek parudziesięciu tysięcy za cały zestaw, ale puki co amplitunerów AV zwłaszcza z hdmi 2.1 nie ma. Mam nadzieje, że Onkyo TX-RZ50 okaże się godny uwagi. Ale tak czy tak wydaje mi się, że bez dołączenie końcówki mocy się nie obędzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 maja 2021 Udostępnij Napisano 7 maja 2021 Też mam wobec niego duże nadzieje. Zobaczymy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts